Vi zamislite – mi ostvarimo!

Italija – JEZERO LAGO DI GARDA/SIRMIONE/VERONA

Zabavni park Gardaland. Doživite nezaboravno iskustvo!

Cena po osobi

299 €

Trajanje od

4 dana/3 noći

Polazak

30.04.2024. – 03.05.2024.

Zabavni park Gardaland nalazi se u blizini jezera Lago di Garda, jedan je od najvećih zabavnih parkova u Evropi, koji godišnje poseti preko tri miliona avanturista. Gardaland broji preko pedeset vožnji koje će Vas ostaviti bez daha. Sadržaj je prilagođen za decu i odrasle i podeljen je u tri celine: adrenalin, fantazija i avantura. Najveću pažnju posetilaca privlače četiri zanimljiva rolerkostera i delfinarijum, ali i drugi niz uzbudljivih zanimljivosti koje će sigurno zaokupiti Vašu pažnju i učiniti da se odlično provedete.

Lago di Garda, kako je poznato na italijanskom, jedno je od najpopularnijih turističkih destinacija u severnoj Italiji koji privlači mnogobrojne turiste iz različitih delova sveta. Sela i gradovi oko obale jezera imaju šarmantni izgled.

Grad Garda je mali dragulj smešten u živopisnom zalivu na veronskoj strani jezera, između Bardolina i Tori del Benako. Garda se može pohvaliti jednom od najlepših plaža na jezeru: Zalivom sirena u Punta San Vigiliju, pravom prirodnom raju. Ovaj mali grad je mesto sa drevnom istorijom, ali još uvek vrvi od života. Zahvaljujući svojoj magičnoj atmosferi i prirodnim lepotama, Garda je jedna od glavnih turističkih destinacija na jezeru Garda: dođite da je otkrijete!

Sirmione, dragulj južne obale, bez sumnje je najpopularniji grad na jezeru Garda. Posetioci se okupljaju da vide živopisni centar grada i da prošetaju do ruševina rimske vile sa koje se pruža fantastičan pogled na jezero.

Verona je neprocenjivi dragulj srednjovekovne arhitekture i umetnosti, fascinatne istorije i kulturnog nasleđa, poprište Šekspirovog remek dela „Romeo i Julija“, grad simbol istinske i tragične ljubavi. Jedan od ukrasa ovog, po duhu aristokratskog grada na obalama reke Adiđe je i velelepna Arena , po veličini treći rimski amfiteatar, u kojoj se po tradiciji svake godine okupljaju ljubitelji klasične muzike iz celog sveta.

  1. dan 30. april 2024. BEOGRAD – GARDA. Sastanak putnika na parkingu Kuće Cveća, u 05:30 časova. Polazak autobusa u 06.00 časova. Vožnja teritorijom Hrvatske, Slovenije i Italje sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Gardu. Smeštaj u hotelu. Večera i noćenje.
  2. dan maj 2024. GARDA – GARDALAND/ fakultativno.  Doručak. Celodnevni boravak u najpoznatijem zabavnom parku Italije. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u hotel u večernjim časovima. Večera i noćenje.
  3. dan maj 2024. GARDA – SIRMIONE/fakultativno. Doručak. Slobodno vreme u Gardi ili mogućnost fakultativnog izleta do gradića Sirmione na obali jezera Lago di Garde. Obilazak malog gradića: Svaliger tvđava, Crkva Santa Maria Mađiore, Kuca Marije Kalas, vila Kalutusovih… Slobodno vreme za uživanje i obaveznu degustaciju najboljeg sladoleda  ( gelato ) u Italiji. Povratak u Gardu u popodnevnim satima. Večera i noćenje.
  1. dan 03.maj 2024. GARDA – VERONA – BEOGRAD Doručak. Polazak u Veronu u 09.00 časova. Dolazak u Veronu i razgledanje grada pešice: trg Bra, Via Macini, Arena, trgovi Erbe i Sinjori, Đulijetina kuća… Slobodno vreme. Polazak za Beograd u 15.00 časova. Vožnja teritorijama Italije, Slovenije i Hrvatske sa kraćim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Beograd u večernjim časovima. Kraj programa.

FAKULTATIVNI IZLETI:

Ulaznice za Gardaland (više od 40 vožnji) – 40 EUR za odrasle i 35 EUR za decu do 12 godina sa uključenim prevozom autobusom hotel – Gardaland – hotel. Deca ispod visine od 90cm ne plaćaju ulaz.

Izlet Sirmione (minimum 20 osoba za realizaciju) 20 EUR odrasli, deca do 12 godina 10 EUR.

Zabavni park Gardaland

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA (Plaćanje u dinarima po zvaničnom srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate)
Termin putovanja Hotel Usluga Cena aranžmana Doplata za 1/1 sobu
30.04.-03.05.2024. Hotel 3* 3 noći na bazi polupansiona (doručak i večera) 299 EUR 80 EUR

DOPLATE I POPUSTI:

– Dodatno sedište u autobusu se doplaćuje 70 EUR, ukoliko idete sopstvenim prevozom cena se umanjuje za 50 EUR po osobi, deca do 11,99 godina uz dve punoplative osobe ostvaruju popust od 20 EUR.

NAPOMENA ZA AUTOBUSKI PREVOZ:

Mesta u autobusu odredjuju se prema redosledu prijavljivanja za putovanje. Ne postoji mogućnost zadržvanja autobusa na graničnom prelazu radi obavljanja prodecure povraćaja poreza – „tax free“.

 

OPIS SMEŠTAJA:

Hotel Palme & Suite 3* nalazi se na samo 300m od centra Garde. Hotel poseduje recepciju, bar, 255 soba (jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne) koje poseduju privatno kupatilo, SAT TV, sef, A/C, balkon ili terasu. Gostima su na raspolaganju spoljašnji bazen za decu i odrasle. Wi-Fi je besplatan u lobiju hotela. Ishrana je na bazi polupansiona (doručak i večera). Doručak je bife (slatki i slani), a za večeru (posluživanje – izbor od 3 jela). Parking u okviru hotela je besplatan. Vos Travel d.o.o zadržava pravo zamene navedenog hotela sličnim ili iste kategorije.

https://www.chincherinihotels.com/en/hotels/hotel-palme-e-suite

Aranžman sadrži:

JEDINSTVENA CENA UKLUČUJE:

Prevoz udobnim turističkim autobusom (klima, TV, DVD) na navedenoj relacij, smeštaj u jednokrevetnoj, dvokrevetnoj, trokrevetnoj i četvorokrevetnoj sobi u hotelu 3* na bazi 3 polupansiona (švedski sto za doručak i posluživanje – izbor od 3 jela za večeru), razgledanje prema programu, usluge licenciranog vodiča pratioca, troškove organizacije putovanja.

Aranžman ne sadrži:

U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO:

Ulaznice za Gardaland/ fakultativno, fakultativni izlet za Sirmione, međunarodno putno osiguranje, osiguravajuće kuće Triglav, boravišna taksa za hotel – plaća se na recepciji hotela 1,40 EUR po osobi po danu, individualni troškovi.

Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

 1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 30% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dan pre polaska.
 2. PLATNIM KARTICAMA – Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina.
 3. PLAĆANJE NA RATE – bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa (do 6 mesečnih rata prilikom rezervacije).
 4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 30% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20.umesecu. Poslednja rata ne može dospeti kasnije od 20.12. tekuće godine.
 5. PREKO RAČUNA – uplata na račun Vos Travel-a

Vos Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude.

VIZA I PUTNA DOKUMENTA:

Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (dozvoljena novčana sredstva, zdravstveno osiguranje…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU ili izlaz iz RS.

Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Pasoš mora biti važnosti minimum 3 meseca nakon povratka sa putovanja (minimum 90 dana nakon povratka).

Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše, budući da se isti izdaju sa kraćim periodom važenja.

Putnik se obavezuje da će prilikom rezervacije navesti ispravne podatke koji podrazumevaju sledeće: ime i prezime kako je navedeno u pasošu, datum rođenja, kontakt telefon, adresu stanovanja i kontakt mail adresu. Putnik se obavezuje da dostavi dodatno tražene podatke ukoliko su dodatni podaci potrebni za realizaciju putovanja. Ukoliko putnik u bilo kom trenutku priloži neispravne ili delimično neispravne podatke koji mogu za posledicu imati naknadne finansijske troškove – putnik (nosilac rezervacije) se obavezuje da isti trošak snosi, te takvi troškovi ne mogu ići na teret agencije Vos Travel. Agencija Vos Travel ne može biti odgovorna za netačne ili delimično tačne podatke putnika koje je putnik prijavio prilikom rezervacije.

SMEŠTAJ:

U najvećem broju smeštajnih objekata u smeštajne jedinice se ulazi posle 14:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h poslednjeg dana boravka. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu. U svim hotelima dodatni-pomoćni kreveti rade se na upit. Skrećemo putnicima pažnju da su pomoćni kreveti manjih dimenzija od standardnih, obično drvene ili metalne kontrukcije ili na razvlačenje i da mogu bitno uticati na komfor u smeštajnoj jedinici. Deca 0-2 god. nemaju svoj krevet, dele sa odraslima. Krevetac za bebe se radi na upit i dodatno se plaća u većini hotela. Molimo putnike da se o cenama i uslovima najma krevetca informišu u agenciji. Svi opisi, fotografije i podaci o smeštajnim objektima su preuzeti sa zvaničnih internet prezentacija ili dobijeni od lokalnih partnera. Smeštajni objekti zadržavaju pravo da usled objektivnih okolnosti izmene ili ukinu neke od sadržaja/usluga. Kategorizacija smeštajnih objekata odgovara lokalnoj kategorizaciji koju propisuje nadležno Ministarstvo zemlje putovanja.

CENE ZA DECU:

Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja dece koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.

NAPOMENA:

U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA i predstavnika lokalne partnerske agencije prvog dana boravka. Kontakt telefon lokalne partnerske agencije kao i dežurni telefon agencije Vos Travel, naveden je na vaučeru.  Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.

FAKULTATIVNI IZLETI:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza autobusom, parkinga, ulaznica, vodiča. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putinika i u slučaju promene cena na lokalitetima. Organizator ne snosi odgovornost promene cene ulaznica u odnosu na dan izlaska programa. U slučaju nedovoljnog broja putnika organizator izleta zadržava pravo korekcije cene, odnosno više cene u odnosu na zainteresovan broj putnika koji isti nisu u obavezi da prihvate. Izvršilac usluga na odredištu je ino partner.

Agencija ne snosi odgvornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa. Cena je podležna promeni.

Za realizaciju ovog putovanja minimalni broj putnika je 40. U slučaju manje prijavljenog broja putnika, agencija zadržava pravo korigovanja cene ili otkazivanja aranžmana, najkasnije do 5 dana pred put. Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta.

Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja 470000057772 od 01.10.2023. osiguravajuće kompanije „Triglav osiguranje“ iz Beograda na tel. (+381) 011/33-05-100, office@triglav.rs, Milutina Milankovica 7a, 11070 N. Beograd (Putnik svoja prava za naknadu štete ostvaruje na osnovu pravosnažne i izvršne sudske presude, odnosno odluke. arbitražnog suda ili drugog vansudskog rešenja potrošačkog spora, u skladu sa ovim Opštim uslovima .

 Licenca kategorije A, OTP 67/2022 od 21.10.2022. Uz ovaj program važe opšti uslovi turističke agencije Vos Travel d.o.o koji su sastavni deo programa putovanja.

 Program broj 1 od 19.01.2024.