Vi zamislite – mi ostvarimo!

Vila Stavrula Garden 1

Odličan kvalitet!

Od  / po danu

Pošalji upit

Lokacija: Vila Stavrula Garden 1 je moderan smeštaj i nalazi se u starom delu Sartija, udaljenosti oko 250 metara od plaže i isto toliko od centra.

Opis vile i sadržaj: U stastavu objekta nalazi se dvorište sa igralištem za najmlađe, roštiljem koji je na raspolaganju gostima. Vila ima obezbeđeno parking mesto. U ponudi Vos Travela su trokrevetni studiji koji se nalaze u prizemlju. Svi studiji su moderno opremljeni. Vilu preporučujemo porodicama sa decom, tako i parovima. Ljubazni domaćini i lepo opremljen smeštaj učiniće Vaš boravak u Sartiju čarobnim.

Opis smeštajnih jedinica: Studiji se sastoje iz jedne prostorije sa jedim francuskim ležajem i jednim zasebnim. U svom sastavu imaju kuhinju opremljenu osnovnim posuđem i služi za pripremu lakših obroka. Kupatilo je moderno sa tuš kabinom. Sve sobe imaju svoju terasu sa pripadajućom garniturom za sedenje. Gostima je na raspolaganju besplatan Wi-Fi (slabijeg protoka), klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu najma, LCD TV sa satelitskim kanalima, Menjanje posteljine i peškira je svakih 5 dana, a čišćenje je na dan smene.

Vos komentar: Odlična vila, na dobroj poziciji, preporuka je zadovoljnih gostiju!

Popusti – FIRST MINUTE:

Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa prilikom rezervacije, do 31.januara odobravamo popust od 15%
Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa prilikom rezervacije, do 28.februara odobravamo popust od 10%
Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa prilikom rezervacije, do 30.aprila odobravamo popust od 5%

SEZONA USLOVI ZA DECU:

-jedno dete, do 7 god., u krevetu sa roditeljima – besplatno. Dva deteta se tretiraju kao jedna odrasla osoba.

VANSEZONA (SMENE SA ZVEZDICOM):

– uslovi za decu do 7 godina i doplate za pomoćne krevete (popusti važe samo kada već postoje dve punoplative osobe):
– jedno dete do 7 godina – besplatno u krevetu sa roditeljima, plaća samo prevoz ukoliko ga koristi i ima svoje sedište u autobusu.
– deca plaćaju 70% od cene aranžmana, imaju svoj krevet i sedište u autobusu.
– osoba u pomoćnom ležaju plaća 70% od cene aranžmana, ima pomoćni krevet i sedište u autobusu.
Ukoliko je potreban krevetac, prilikom rezervacije aranžmana je neophodno to naglasiti, agencija ga obezbedjuje po ceni od 2 eur/dnevno.

Uslovi za neiskorišćene krevete u smeštajnim jedinicama:
 – kreveti koji se ne koriste, a nalaze se u sobi se naplaćuju 70% od cene aranžmana

– Biranje spratnosti, pogleda ili broja sobe nije moguće, osim kada u programu nije drugačije navedeno.
– Za sve usmene informacije, koje su van kataloškog opisa, bilo od strane subagenata, kao i od strane zaposlenih u samoj agenciji, agencija „Vos Travel doo“ ne snosi odgovornost. 

PROGRAM PUTOVANJA NA 10 NOĆI:

1. dan: Sastanak putnika na mestu polaska. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

2. dan – 11. dan Neos Marmaras, Sarti – dolazak, smeštaj, boravak na bazi izabrane usluge, noćenje.

12. dan: Sarti, Neos Marmaras, – napuštanje objekta u 9h (po lokalnom vremenu), polazak autobusa u dogovoreno vreme. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

13. dan: Dolazak na mesto polaska.

Kraj usluga.

PROGRAM PUTOVANJA NA 15 NOĆI:

1. dan: Sastanak putnika na mestu polaska. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

2. dan – 16. dan: Neos Marmaras, Sarti – dolazak, smeštaj, boravak na bazi izabrane usluge, noćenje.

16. dan: Sarti, Neos Marmaras – napuštanje objekta u 9h (po lokalnom vremenu), polazak autobusa u dogovoreno vreme. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

17. dan: Dolazak na mesto polaska.

Kraj usluga.

Orijentaciono vreme i mesto polaska autobusa, orijentaciona vremena i mesta eventualnih usputnih priključivanja grupi: NOVI SAD 17.30h (parking Železničke stanice); BEOGRAD 19.00h (Lastin Terminal); KOLARI 19.30h (motel Kolari/pumpa Jugopetrol); POŽAREVAC 19.40h (pumpa Lukoil); VELIKA PLANA 20.00h (odmorište Krnjevo); SVILAJNAC, TOPOLA 20.15h (motel Stari Hrast); BATOČINA 20.30h (motel Kapija Šumadije); JAGODINA 21.00h (parking kod megamarketa DIS); ĆUPRIJA 21.05h (motel Ravanica); PARAĆIN 21.15h (OMV pumpa, pauza u trajanju ne više od 30 minuta); POJATE 22.00h (restoran Evropa); ALEKSINAC 22.15h (Motel Istanbul); NIŠ 23.00h (parking kod megamarketa DIS); LESKOVAC 00.40h (motel Bavka); PAUZA KOD MOTELA BAVKA 00 – 00.40 (u trajanju od 40 min); VRANJE 01.15h (Motel Vranje). Svi putnici su u obavezi da se na mestu polaska pojave 30 minuta ranije u odnosu na planirana vremena. Orijentaciono vreme i mesto polaska transfera: KRALJEVO 19h (parking kod megamarketa DIS); KRAGUJEVAC 20.00h (parking kod megamarketa Lidl); ČAČAK 18.30h (Parking Roda Centra), ZRENJANIN 17.30h (parking kod Nove Pijace). U slučaju dodatnih, organizovanih transfera, moguće je čekanje prevoza do 60ak minuta. Organizator ima pravo da skrene prevozno sredstvo do 20ak km sa glavne maršute radi skupljanja putnika i nema obavezu obaveštavanja putnika o tome. Organizator odredjuje mesta polaska i dolaska, mesta i dužinu trajanja pauze. Tačno vreme dolaska i povratka nije moguće predvideti precizno, jer u mnogome zavise od zadržavanja na graničnim prelazima i carinskih formalnosti (u proseku putovanje može trajati 12-17 časova). Prevoz putnika i njihovog prtljaga u odredištu se vrši do 300 – 500 m od vila. Povratak autobusa za Srbiju je poslednjeg dana boravka, iz NEOS MARMARASA 21.15h. Predvidjeno zadržavanje u Free shopu u povratku je do 30 min. Mesta predvidjena za izlazak putnika u povratku su na svim navedenim i dozvoljenim izlazištima duž magistralnog i auto-puta u Srbiji.

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

 • Usluge pratioca grupe i smeštaj (apartman / studio I kategorije) na bazi 10 ili 15 noći,
 • u smenama sa * uračunat je i prevoz putnika do navedene destinacije ali bez doplate za mesta polaska severno od Niša, prevoz se vrši autobusima visoke turisticke klase (TV, klima, DVD…),
 • usluge predstavnika agencije.

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

 • Autobuski prevoz po cenovniku iz tabele (osim u slučaju smena sa * gde je prevoz uračunat),
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje putnika – uplata može da se vrši kod organizatora putovanja po cenovnicima osiguravajuće kuće,
 • Obaveznu doplatu na ime “stay over” taxe od 0,5 eura po danu po sobi, plaćanje se vrši na licu mesta (podložna je promeni za sezonu 2024),
 • programom nenavedene usluge,
 • Individualni i ostali troškovi putnika.

 

Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

 1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 30% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dan pre polaska.
 2. PLATNIM KARTICAMA – Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina.
 3. PLAĆANJE NA RATE – bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa (do 6 mesečnih rata prilikom rezervacije).
 4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 30% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20.u mesecu. Poslednja rata ne može dospeti kasnije od 20.12. tekuće godine.
 5. PREKO RAČUNA – uplata na račun Vos Travel-a

Vos Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude.

 • U studije ili apartmane se ulazi prvog dana boravka od 15:30h (po lokalnom vremenu), a studiji i apartmani se napuštaju poslednjeg dana boravka do 09:00h (po lokalnom vremenu). Putnici ulaze u očišćenu i spremljenu smeštajnu jedinicu, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni iste. U svim apartmanima i studijima postoji osnovni kuhinjski pribor i oprema, ali ne i toalet papir i sredstva za higijenu. Biranje spratnosti, pogleda ili broja sobe nije moguće, osim kada u programu nije drugačije navedeno.
 • U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo da pojedine polaske otkaže ili organizuje u saradnji sa drugom agencijom. Minimalni broj putnika za organizaciju aranžmana je 30. U slučaju otkaza, minimalni rok je 20 dana pre početka aranžmana.
 • Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

Ogranizator ovog putovanja je Vos Travel doo, Vladetina 2a, 11000 Beograd

Licenca  OTP 67/2022 od 21.10.2022. Polisa osiguranja 470000057772 od 01.10.2023. osiguravajuće kuće „Triglav osiguranje” iz Beograda.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi TA Vos Travel doo.

Od  / po danu

Pošalji upit