Vi zamislite – mi ostvarimo!

Avio karte

Za Vas organizujemo i prevoz od i do aerodroma “Nikola Tesla” mini kombijem ukoliko je više putnika ili privatnim automobilom.

Airport 3511342 1280

Planiranje putovanja može biti uzbuđujuće iskustvo, ali pronalaženje pristupačnih avio karata može biti izazovno.

Jedan od najboljih načina da uštedite novac na avio kartama je da planirate unapred. Kupovina karata mesecima unapred može vam doneti značajne popuste, posebno ako putujete u sezoni manje potražnje.

Naš poseban tim posebno obučen za pretragu avio karata Vam na osnovu Vaših zahteva šalje ponudu letova sa najkraćim čekanjima i presedanjima.
 
Sarađujemo sa nekim od najpoznatijih avio kompanija kao što su Lufthansa, Emirates, Turkish Airlines, Air Serbia..
Takođe za Vas možemo kupiti i avio karte od low cost kompanija kao što su Fly Dubai, Wizz Air, Rayan Air.
 
Šta nam je potrebno kako bismo Vam poslali najpovoljniju ponudu? Pošaljite nam upit sa  terminom putovanja  (ukoliko ste fleksibilni sa putovanjem nekoliko dana ranije ili kasnije, molimo Vas da nam to naznačite, jer možda nađemo povoljniji let), broj osoba koji putuju (deca se računaju do 11,99 godina, a bebe do 1,99 godina), da li Vam je potreban ručni ili čekirani prtljag i naši agenti će Vam u najkraćem roku poslati ponudu putem mail-a.
 
Za Vas organizujemo i prevoz od i do aerodroma “Nikola Tesla” mini kombijem ukoliko je više putnika ili privatnim automobilom.
 
Sve upite nam možete slati na mail office@vostravel.rs, takođe nas možete kontaktirati na broj telefona 011 45-22-368.
 
Vi zamislite – mi ostvarimo!
Vos Travel