Vi zamislite – mi ostvarimo!

/5

Grand Yazıcı Club Turban

Od  / po danu

Pošalji upit

LOKACIJA
Najbliži hotel Marmarisu, nalazi se na rtu koji razdvaja Marmaris od Ičmelera. Od centra Marmarisa udaljen je 6 km, isto toliko od Ičmelera i sa oba mesta je odlično povezan gradskim dolmušima i šetalištem. Aerodrom u Dalamanu udaljen je 100 km, a aerodrom u Bodrumu 135 km. Hotel je izgrađen 2006. godine, prostire se na površini od 73.000 m2, okružen bujnim zelenilom i šumom koja je prilikom izgradnje ostala netaknuta. Posednji put je renoviran 2018. godine kada je podignuta još jedna zgrada preko puta glavne zgrade. Jedini je hotel u ovom delu Marmarisa koji ima peščanu plažu. Osim peščanog dela, plaža ima i prostrani drveni plato za sunčanje. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela. Bar na plaži je takođe besplatan.

SMEŠTAJ
Hotel se sastoji iz glavne zgrade, novog bloka i bungalova. Ukupno rasplaže sa 147 standardnih soba u glavnoj zgradi ili novom bloku, od toga je 5 soba za osobe sa poteškoćama u kretanju (površine 24 m2, za maksimum 3 osobe), 104 standardne sobe u bungalovima (površine 24 m2, za maksimum 3 osobe), 212 dvosobnih porodičnih soba smeštenih u glavnoj zgradi i bungalov delu (površine 42 m2, za maksimum 4 osobe), 21 trosobnim Marine suite-om (110-115 m2, dnevna soba, 2 spavaće sobe, 2 kupatila, privatni bazen, za maksimum 5 osoba). Sve sobe imaju centralni klima uređaj, WiFi internet telefon, satelitsku TV, sef (besplatno), mini-bar (voda i mineralna voda – dnevno, gazirani i negazirani sokovi – na dan dolaska), fen za sušenje kose, balkon ili terasu. Superior sobe su malo veće od standardnih (38m2). Porodične sobe se sastoje od dve sobe razdvojene vratima (u jednoj je bračni, u drugoj dva obična ležaja), jednog ili dva kupatila i balkona. Sobe u bungalovima imaju keramičke pločice, a sobe u glavnoj zgradi laminat.

SADRŽAJ
Glavni restoran, 5 a la carte restorana (turski, azijski – besplatno jednom u toku boravka; riblji, italijanski, steak house restoran – plaća se), 5 barova, 3 otvorena bazena (od toga je jedan relaks bazen, a jedan sa termalnim vodama), 3 vodena tobogana, 2 zatvorena bazena (mineralni izvori), 10 konferencijskih sala (kapaciteta 30-1500 ljudi), WiFi internet u lobiju (besplatno), teretana, sauna, parno kupatilo, hamam, teniski teren (tvrda podloga), stoni tenis, pikado, mini golf, odbojka, animacije, muzika uživo, dečiji klub (za uzrast 4-12 godina), dečiji bazen sa toboganom, dečiji meni u restoranu, igralište za decu. Plaća se: masaže i tretmani u Spa centru i turskom kupatilu, motorizovani sportovi na vodi, iznajmljivanje teniskih reketa i opreme, osvetljavanje teniskog terena, bilijar, škola tenisa, škola ronjenja, frizerski salon, usluga pranja i peglanja veša, doktor.

USLUGA
Ultra all inclusive

SOBE

  • Standard Roh
  • Superior Roh
  • Family Roh

Od  / po danu

Pošalji upit