Vi zamislite – mi ostvarimo!

/5

Poseidon Hotel

183412077

Od  / po danu

Pošalji upit
Sadržaj

Opis

LOKACIJA
Hotel Poseidon je idealan za svakog ko traži opuštajući odmor uz šetnje po gradu. Lociran je na samo dva kilometra od centra Marmarisa, letovališta koje gostima uz sve drugo pruža i maksimum uživanja kao i atraktivnu okolinu sa istorijskim lokalitetima. Od aerodroma u Dalamanu udaljen je 90 km. Ima svoju peščano-šljunkovitu plažu koja je obeležena plavom zastavom kao pečatom kvaliteta. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni za goste hotela.

SMEŠTAJ
Hotel raspolaže sa ukupno 300 soba. U glavnoj hotelskoj zgradi su 232 sobe (17-22 m2, max 3 osobe). Klub deo ovog hotela je zapravo bivši hotel Sol Beach sa kapacitetom od 68 klub soba (15 m2, max 2 osobe). Svaka soba je opremljena sefom (plaća se), centralnim klima uređajem, LCD TV-om, telefonom, fenom za sušenje kose, mini-barom (plaća se). Većina soba je sa balkonom ili terasom.

SADRŽAJ
Glavni restoran, a la carte restoran, 2 spoljašnja bazena, unutrašnji bazen, 3 bara, salu za konferencije kapaciteta za 200 mesta, WiFi internet u lobiju i pored bara, saunu, tursko kupatilo, džakuzi, teretanu, stoni tenis. Dodatno se plaćaju: internet kafe, hemijsko čišćenje, masaže i tretmani u spa centru, bilijar, stoni fudbal, usluga pranja i peglanja veša, doktor.

USLUGA
All inclusive

SOBE

  • Club Room
  • Standard Soba Pogled Kopno
  • Standardna Delimični Pogled Na More
  • Standard Soba Pogled More

Cene

Program putovanja

Aranžman uključuje / isključuje

Mapa

Od  / po danu

Pošalji upit