Vi zamislite – mi ostvarimo!

Najbolje destinacije za jesenja putovanja – Istanbul

Zašto je Istanbul jedan od omiljenih gradova putnika i zašto mu se rado vraćaju? Svakako da postoji dobar razlog. U ovom tekstu ćemo Vam predstaviti jesenje putovanje u Istanbul – lepoticu istoka, grad gde su se vekovima preplitale različite kulture.

ISTANBUL_VOS_TRAVEL_2 (1) (1)

Svaki put kada prođe leto, i euforija oko letnjih odmora, dolazi nam jesen – kratki dani, duge noći i puno vremena za razmišljanje. Gde odputovati? U ovom tekstu ćemo Vam predstaviti jesenje putovanje u Istanbul – lepoticu istoka, grad gde su se vekovima preplitale različite kulture.

Zašto je Istanbul jedan od omiljenih gradova putnika i zašto mu se rado vraćaju? Svakako da postoji dobar razlog. Ovaj fantastični grad nudi svakome po nešto – od kulturno istorijskih spomenika, do modernog dela grad gde se izdvaja trg Taksim, do odličnog šopinga, gastronomske ponude. Ukoliko ste bili već u Istanbulu, sigurni smo da se vratite i još koji put, otkrićete neki novi kutak, neku neistraženu ulicu ili pak neki dobar komad garderobe satkan od kvalitetnog turskog pamuka.

Bliži nam se praznik Dan primirja i za Vas je Vos Travel organizovao prelepo putovanje u Istanbul u terminu od 09.11.-12.11. autobuskim prevozom. Sigurno ste zabrinuti da je predaleko putovati autobusom do ove destinacije. Za putnike agencija je obezbedila odličan program u autobusu, odlične vodiče – pratioce i sjajnu atmosferu, te put nećete ni osetiti.

Istanbul

Šta ćete posetiti na ovoj turi? Svakako Istanbul obiluje mnoštvom znamenitosti, a mi ćemo izdvojiti samo neke od njih: Aja Sofija – simbol Istanbula, Topkapi palata gde su se dešavali neki od najintrigantnijih događaja u osmanskom carstvu, Galata kula odakle se pruža spektakularni pogled na sam grad, krstarenje Bosforom, Dolmabahče palata – bekstvo poslednjeg sultana i uspostavljanje Republike Turske i još dosta toga.

Ono što program turističke agencije Vos Travel izdvaja od drugih jeste što je za svoje putnike spremio iznenađenje poslednjeg dana – GRATIS IZLET.

Ukoliko i Vi želite da posetite Istanbul ove jeseni i vratite se puni utisaka rezervišite Vaše mesto na vreme, jer je ostalo još malo mesta.

Celokupni program putovanja i cenu možete pogledati na sledećem linku: https://vostravel.rs/st_tours/istanbul-autobusom-dan-primirja/ ili dobiti dodatne informacije putem mail-a ili telefona.