Vi zamislite – mi ostvarimo!

Zimovanje u Bugarskoj – Bugarska za mlade

Dane ćete provoditi na stazi, uživajući u skijanju ili šetnjama po prelepim planinskim pejzažima. Ali kada padne noć, Bansko se pretvara u pravu oazu za noćne ptice

5 min
momak i devojka se grle na zimovanju u Bugarskoj

Ludilo za mlade u Bugarskoj

Bugarska je već dugo poznata kao destinacija za skijanje tokom cele zimske sezone, i to s dobrim razlogom. Ako putujete sa svojim društvom i tražite savršeno mesto za avanturu na stazi i nezaboravan noćni provod, onda je Bansko u Bugarskoj upravo ono što tražite.

Jedna od najatraktivnijih karakteristika zimovanja u Bugarskoj je produžena ski sezona koja traje čak četiri meseca. Bez obzira na kada odlučite posetiti Bansko, možete očekivati velike količine snega tokom celog zimskog perioda. Ovo vam omogućava da uživate u skijanju i snoubordingu uvek kada to želite.

Dane ćete provoditi na stazi, uživajući u skijanju ili šetnjama po prelepim planinskim pejzažima. Ali kada padne noć, Bansko se pretvara u pravu oazu za noćne ptice. Grad je poznat po svojim odličnim noćnim klubovima gde je piće veoma pristupačno, savršeno za one sa studentskim ili srednjoškolskim budžetom. Noćni provod u Banskom je nezaboravan, pružajući vam priliku da upoznate mlade ljude iz čitave Evrope koji dolaze da uživaju u ovoj sjajnoj destinaciji.

Bansko, smešten na jugozapadu Bugarske, pruža vam savremeni komfor u kombinaciji s tradicionalnim šarmom. Ovde ćete pronaći nove i moderne hotele, ali i stare tradicionalne kuće koje krase uske kaldrmisane ulice. Ovo mesto je pravi miks prošlosti i sadašnjosti, pružajući vam autentično iskustvo Bugarske.

Zimovanje u Banskom je idealno kako za iskusne skijaše i snoubordere, tako i za one koji žele da se opuste i uživaju u prirodnom okruženju. Skijaši će biti oduševljeni odličnim stazama i najjeftinijim ski-pasom u Evropi, dok će oni koji ne vole skijanje moći da uživaju u čistom planinskom vazduhu i igrama na snegu.

Zajedno, svi će biti oduševljeni niskim cenama, odličnom ponudom restorana i kafića, i nezaboravnim trenucima provedenim u Banskom. Čak i ako niste skijaš, ne brinite! U Bugarskoj postoje specijalizovane škole koje će vas naučiti osnovama ovog uzbudljivog sporta.

Zimovanje u Banskom u Bugarskoj je prava avantura i nezaboravan provod za mlade ljude. Iskusite savremeni komfor, tradiciju, sjajne staze i nezaboravan noćni život – sve to čini Bansko pravim rajem za zimovanje.

Vos Travel Prvi Maj Gardaland