Vi zamislite – mi ostvarimo!

Zimovanje u Bugarskoj sa decom

Ako razmišljate o skijanju sa decom, Bugarska je definitivno mesto koje treba da razmotrite.

Boravak na planinama Bugarske je za decu pravo bogatstvo. Bugarska se ponosi svojim skijaškim centrima koji nude odlične uslove za početnike i decu

5 min
majka i dete se sankaju u Bugarskoj - Bugarska zimovanje

Zašto deca obožavaju Bugarsku?

Bugarska, zemlja bogata predivnim planinama i skijaškim centrima, iz godine u godinu, postaje sve popularnija destinacija za porodično zimovanje. Svojom raznolikom ponudom aktivnosti i pristupačnim cenama, ova balkanska zemlja privlači ljubitelje zime iz celog sveta. Ako razmišljate o skijanju sa decom, Bugarska je definitivno mesto koje treba da razmotrite.

Boravak na planinama Bugarske je za decu pravo bogatstvo. Bugarska se ponosi svojim skijaškim centrima koji nude odlične uslove za početnike i decu. Destinacije, kao što su Bansko, Borovets I  Pamporovo,  su opremljene školama skijanja sa iskusnim instruktorima koji su stručni u radu sa najmlađima. Deca imaju priliku da brzo nauče osnove skijanja ili snoubordinga uz pažljivo vođene lekcije. Ove škole često koriste metodologiju prilagođenu deci, kako bi im olakšali učenje i učinili ga zabavnim iskustvom. Osim skijanja, mališani mogu uživati u raznim zimskim atrakcijama i igrama na snegu. Ove aktivnosti će ih držati zauzetim i srećnim tokom celog boravka. Roditelji mogu biti mirni, znajući da su njihova deca sigurna i da se zabavljaju.

Jedna od prednosti zimovanja u Bugarskoj su pristupačne cene u poređenju sa drugim evropskim destinacijama za skijanje. Porodično zimovanje može biti prilično skupo, ali Bugarska vam omogućava da uživate u svim čarima zime bez da potrošite previše. Cene smeštaja, hrane i ski pass-ova su prijateljske prema vašem budžetu.

Bugarska je odlična destinacija za porodično zimovanje, posebno ako imate decu koja žele da isprobaju skijanje ili snoubording. Sa svojim skijaškim centrima, pristupačnim cenama i raznovrsnim aktivnostima na snegu, Bugarska će zadovoljiti sve članove porodice. Neka vaša porodica stvori nezaboravne uspomene na planinama Bugarske, uživajući u čarima zime zajedno.