Hanioti Grand Otel

Vidi na mapi
Not Rated from 0 review
0/5
100% of guests recommend

Lokacija
Hotel se nalazi u Haniotiju , oko 115 km od Soluna I 100 km od aerodroma.

Smešten na samoj obali, u blizini gradskog parka. Hotel je renoviran 2007.godine. Grand Otel raspolaže sopstvenom plažom, bazenom, parking prostorom i nudi izuzetnu uslugu restorana, bara, snack-bara na plaži itd.

Sadržaj
Poseduje 133 sobe . Glavna hotelska zgrada ima dva krila u kojima su smeštene sobe, dok se suitovi i apartmani nalaze u ostale tri zgrade u okviru hotela. Poseduje glavni restoran , bar na plaži / bazenu , otvoreni bazen sa ležaljkama I suncobranima, rent-a-car…Hotel nudi uz doplatu na recepciji : parking, bebi krevetac, Wifi , sef . Ležaljke I suncobrani na plaži uz doplatu .

Usluga
Usluga u hotelu je polupansion na bazi švedskog stola ( samoposluživanje), doručak ( 07:00 – 09:00h ), večera ( 19:00 do 21:00h ili all inclusive („sve uključeno“, na bazi švedskog stola, samoposluživanje) doručak (7:00-09:00h), ručak (12:30-14:00h) i večeru (19:00-21:00h) . U restoranu je obavezan dressing code (pravilo oblačenja).

Smeštaj
Svih 133 soba je klimatizovano I imaju kupatilo sa tušem I fenom za kosu . Glavna hotelska zgrada ima dva krila u kojima su smeštene sobe, dok se suitovi i apartmani nalaze u ostale tri zgrade u okviru hotela.

Sobe su opremljene televizorom, radiom, telefonom, frižiderom i klima-uređajem (tokom jula i avgusta upotreba je uračunata u cenu), balkonom / terasom

www.haniotigrandotel.gr

Kliknite na mapu da biste videli bolji pregled okoline lokacije.

Pošalji upit

  Za sve informacije i rezervacije pozovite

  Owner

  VosTravel2

  Member Since 2019

  Slični hoteli

  Ne propustite nove ponude

  Prijavite se za newsletter