Vi zamislite – mi ostvarimo!

Hotel Dva Javora

Vos Travel Zimovanje Jahorina Dva Javora1

Od  / po danu

Pošalji upit

Opis

Lokacija hotela: Hotel Dva Javora nalazi se u blizini Olimpijskog centra na Jahorini I udaljen je svega 50 metara od ski liftova Ogorjelica 1 i Ogorjelica 2.

Opis hotela i hotelski sadržaj: Hotel je otvoren 2003. godine I nalazi se na oko 1600m nadmorske visine. Hotel sadrži restoran, koji nudi specijalitete domaće I strane kuhinje, saunu, sobu za masažu, bilijar, stoni tenis. U objektu hotela se nalaze ski rental I ski škola.

 Opis smeštajnih jedinica: Hotel raspolaže sa 6 moderno opremljenih apartmana I 20 soba. Apartmane čine dnevni boravak, spavaće sobe, hodnik i dva kupatila. Svi apartmani i sobe imaju kupatilo, TV, telefon I besplatan WiFi.

 Usluga u hotelu: Noćenje sa doručkom

Cene

Hotel Dva Javora cenovnik 2023/2024

TERMIN PUTOVANJA SOBA APARTMAN
01.12.-29.12.2023. 35 EUR 35 EUR
29.12.-05.01.2024. 55 EUR 55 EUR
05.01.-14.02.2024. 45 EUR 45 EUR
14.02.-18.02.2024. 55 EUR 55 EUR
18.02.-10.03.2024. 45 EUR 45 EUR
10.03.-31.03.2024. 35 EUR 35 EUR
 • CENE SU IZRAŽENE PO OSOBI PO DANU NA BAZI NOĆENJA SA DORUČKOM
 • DOPLATA ZA 1/1 SOBU IZNOSI 50%
 • DECA OD 3 DO 12 GODINA IMAJU POPUST OD 50%
 • DETE OD 3 DO 12 GODINA U PRATNJI JEDNOG RODITELJA PLAĆA PUNU CENU
 • DECA DO 3 GODINE U PRATNJI DVE ODRASLE OSOBE SU GRATIS

 

 • BORAVIŠNA TAKSA IZNOSI 1,5€ PO OSOBI DNEVNO I NIJE UKLUČENA U CENU. PLAĆA SE DIREKTNO NA RECEPCIJI HOTELA
 • DECA OD 12 DO 18 GODINA OSTVARUJU POPUST NA BORAVIŠNU TAKSU OD 50%
 • DECA DO 12 GODINA NE PLAĆAJU BORAVIŠNU TAKSU
 • OSIGURANJE IZNOSI 0,3€ PO OSOBI PO DANU I PLAĆA SE DIREKTNO NA RECEPCIJI HOTELA

 

 • CENA PARKINGA IZNOSI OD 4-7 DANA 25,5€ I PLAĆA SE NA LICU MESTA, DNEVNA KARTA IZNOSI 7,7€
 • ZA BORAVAK U APARTMANU OBAVEZNA JE REZERVACIJA MINIMUM 4 OSOBE, UKLUČUJUĆI I DECU SVIH UZRASTA
 • KUĆNI LJUBIMCI NISU DOZVOLJENI U HOTELU

NAPOMENA: HOTEL NE UZIMA U OBZIR LOŠE VREME, NEDOSTATAK SNEGA ILI SLIČNE SITUACIJE KAO OPRAVDANI RAZLOG ZA PREKID BORAVKA I PREVREMENI ODLAZAK.

Program putovanja

PROGRAM PUTOVANJA HOTEL DVA JAVORA ZIMA 2023/2024:

 Prvi dan:

Dolazak na destinaciju i smeštaj u izabrani objekat. Usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 15:00h).

Drugi – pretposlednji dan

Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Poslednji dan

Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu ishrane u sklopu objekta. Napuštanje hotelskih soba do 11.00h. Povratak sa destinacije.

Aranžman uključuje / isključuje

CENA UKLJUČUJE:
– Rezervisane i potvrđene usluge u izabranoj smeštajnoj jedinici.
– Korišćenje hotelskih sadržaja prema opisu.
– Uslugu rezervacije.

CENA NE UKLJUČUJE:
– Putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Polisu putnog zdravstvenog osiguranja možete kupiti u poslovnicama Vos Travel, osiguravajuće kuće Triglav,

– Individualne troškove,

–  Boravišnu taksu i osiguranje. Plaća se direktno u hotelu na recepciji.

USLOVI PLAĆANJA:

Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.
1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 30% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dan pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA – Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina.
3. PLAĆANJE NA RATE – bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa (do 6 mesečnih rata prilikom rezervacije).
4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 30% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20.umesecu. Poslednja rata ne može dospeti kasnije od 20.12. tekuće godine.
5. PREKO RAČUNA – uplata na račun Vos Travel-a
Vos Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude.

VIZA I PUTNA DOKUMENTA:
Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (dozvoljena novčana sredstva, zdravstveno osiguranje…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU ili izlaz iz RS. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Pasoš mora biti važnosti minimum 3 meseca nakon povratka sa putovanja (minimum 90 dana nakon povratka). Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše, budući da se isti izdaju sa kraćim periodom važenja. Putnik se obavezuje da će prilikom rezervacije navesti ispravne podatke koji podrazumevaju sledeće: ime i prezime kako je navedeno u pasošu, datum rođenja, kontakt telefon, adresu stanovanja i kontakt mail adresu. Putnik se obavezuje da dostavi dodatno tražene podatke ukoliko su dodatni podaci potrebni za realizaciju putovanja. Ukoliko putnik u bilo kom trenutku priloži neispravne ili delimično neispravne podatke koji mogu za posledicu imati naknadne finansijske troškove – putnik (nosilac rezervacije) se obavezuje da isti trošak snosi, te takvi troškovi ne mogu ići na teret agencije Vos Travel. Agencija Vos Travel ne može biti odgovorna za netačne ili delimično tačne podatke putnika koje je putnik prijavio prilikom rezervacije.
SMEŠTAJ:
U najvećem broju smeštajnih objekata u smeštajne jedinice se ulazi posle 14:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h poslednjeg dana boravka. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu. U svim hotelima dodatni-pomoćni kreveti rade se na upit. Skrećemo putnicima pažnju da su pomoćni kreveti manjih dimenzija od standardnih, obično drvene ili metalne kontrukcije ili na razvlačenje i da mogu bitno uticati na komfor u smeštajnoj jedinici. Deca 0-2 god. nemaju svoj krevet, dele sa odraslima. Krevetac za bebe se radi na upit i dodatno se plaća u većini hotela. Molimo putnike da se o cenama i uslovima najma krevetca informišu u agenciji. Svi opisi,
fotografije i podaci o smeštajnim objektima su preuzeti sa zvaničnih internet prezentacija ili dobijeni od lokalnih partnera. Smeštajni objekti zadržavaju pravo da usled objektivnih okolnosti izmene ili ukinu neke od sadržaja/usluga. Kategorizacija smeštajnih objekata odgovara lokalnoj kategorizaciji koju propisuje nadležno Ministarstvo zemlje putovanja.
CENE ZA DECU:
Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja dece koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.
NAPOMENA:
U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA i predstavnika lokalne partnerske agencije prvog dana boravka. Kontakt telefon lokalne partnerske agencije kao i dežurni telefon agencije Vos Travel, naveden je na vaučeru. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.

Mapa