Vi zamislite – mi ostvarimo!

Hotel Rajska dolina

Vos Travel Zimovanje Rajska Dolina1

Od  / po danu

Pošalji upit

Opis

Lokacija hotela: Hotel Rajska Dolina nalazi se u središtu turističkog kompleksa na planini Jahorina, u neposrednoj blizini ski staze i polaznih stanica gondole.

Opis hotela i hotelski sadržaj: Hotel je kompletno renoviran 2020. godine  i jedan je od luksuznijih i posećenijih hotela na Jahorini. Hotel poseduje restoran-bar, saunu, đakuzi, teretanu, sobe za masaže, frizerski salon i igraonicu, a skijašima su na raspolaganju skijašnica i ski škola.

Opis smeštajnih jedinica: Hotel ima 92 sobe i 2 luksuzna apartmana. Svaka soba poseduje francuski ležaj ili odvojene ležajeve, internet, kablovsku TV, sef, fen, mini bar, podno grejanje u kupatilu. Dok luksuzni apartmani imaju terasu I dva kupatila.

Usluga u hotelu: Polupansion (doručak I večera – švedski sto).

Cene

Hotel Rajska Dolina cenovnik 2023/2024

TERMIN PUTOVANJA ECONOMY SOBA POGLED DOLINA ECONOMY SOBA POGLED BRDO STANDARD PLUS SOBA POGLED DOLINA STANDARD PLUS SOBA POGLED BRDO LUX APARTMAN
03.12.-23.12.2023. 75 EUR 70 EUR 80 EUR 75 EUR 95 EUR
24.12.-06.01.2024 85 EUR 80 EUR 90 EUR 85 EUR 105 EUR
07.01.-03.02.2024. 80 EUR 75 EUR 85 EUR 80EUR 95 EUR
04.02.-17.12.2024. 80 EUR 75 EUR 85 EUR 80 EUR 100 EUR
18.02.-17.03.2024. 75 EUR 70 EUR 80 EUR 75 EUR 95 EUR
  • CENE SU IZRAŽENE PO OSOBI PO DANU NA BAZI POLUPANSIONA
  • ODRASLA OSOBA NA POMOĆNOM LEŽAJU OSTVARUJE 20% POPUSTA, UZ USLOV DA SU OSNOVNI LEŽAJEVI POPUNJENI
  • DECA DO 5 GODINA SU GRATIS
  • DECA OD 6 – 12 GODINA OSTVARUJU 50% POPUSTA NA POMOĆNOM LEŽAJU UZ DVE PUNOPLATIVE ODRASLE OSOBE
  • DECA OD 6 – 13 GODINA OSTVARUJU 30% POPUSTA NA STANDARDNI LEŽAJ
  • DOPLATA ZA 1/1 SOBU IZNOSI 30% OD REDOVNE CENE
  • U CENU NIJE URAČUNATA BORAVIŠNA TAKSA OD 1,5€ PO OSOBI PO DANU I PLAĆA SE NA RECEPCIJI HOTELA
  • DECA OD 0-12 GODINA NE PLAĆAJU BORAVIŠNU TAKSU
  • U CENU NIJE URAČUNATO OSIGURANJE GOSTIJU U IZNOSU OD 0,3€ PO OSOBI PO DANU I PLAĆA SE NA RECEPCIJI HOTELA
  • KUĆNI LJUBIMCI NISU DOZVOLJENI

NAPOMENA: HOTEL NE UZIMA U OBZIR LOŠE VREME, NEDOSTATAK SNEGA ILI SLIČNE SITUACIJE KAO OPRAVDANI RAZLOG ZA PREKID BORAVKA I PREVREMENI ODLAZAK.

Program putovanja

Prvi dan:

Dolazak na destinaciju i smeštaj u izabrani objekat. Usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 15:00h).

Drugi – pretposlednji dan:

Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Poslednji dan:

Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu ishrane u sklopu objekta. Napuštanje hotelskih soba do 11.00h. Povratak sa destinacije.

Aranžman uključuje / isključuje

CENA UKLJUČUJE:
– Rezervisane i potvrđene usluge u izabranoj smeštajnoj jedinici.
– Korišćenje hotelskih sadržaja prema opisu.
– Uslugu rezervacije.
– Organizaciju putovanja i predstavnika agencije lokalnog partnera.

CENA NE UKLJUČUJE:
– Putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja.
Polisu putnog zdravstvenog osiguranja možete kupiti u poslovnicama Vos Travel, osiguravajuće kuće
Triglav.
– Individualne troškove

USLOVI PLAĆANJA:

Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.
1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 30% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dan pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA – Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina.
3. PLAĆANJE NA RATE – bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa (do 6 mesečnih rata prilikom rezervacije).
4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 30% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20.umesecu. Poslednja rata ne može dospeti kasnije od 20.12. tekuće godine.
5. PREKO RAČUNA – uplata na račun Vos Travel-a
Vos Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude.

VIZA I PUTNA DOKUMENTA:

Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (dozvoljena novčana sredstva, zdravstveno osiguranje…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU ili izlaz iz RS. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Pasoš mora biti važnosti minimum 3 meseca nakon povratka sa putovanja (minimum 90 dana nakon povratka). Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše, budući da se isti izdaju sa kraćim periodom važenja. Putnik se obavezuje da će prilikom rezervacije navesti ispravne podatke koji podrazumevaju sledeće: ime i prezime kako je navedeno u pasošu, datum rođenja, kontakt telefon, adresu stanovanja i kontakt mail adresu. Putnik se obavezuje da dostavi dodatno tražene podatke ukoliko su dodatni podaci potrebni za realizaciju putovanja. Ukoliko putnik u bilo kom trenutku priloži neispravne ili delimično neispravne podatke koji mogu za posledicu imati naknadne finansijske troškove – putnik (nosilac rezervacije) se obavezuje da isti trošak snosi, te takvi troškovi ne mogu ići na teret agencije Vos Travel. Agencija Vos Travel ne može biti odgovorna za netačne ili delimično tačne podatke putnika koje je putnik prijavio prilikom rezervacije.

SMEŠTAJ:

U najvećem broju smeštajnih objekata u smeštajne jedinice se ulazi posle 14:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h poslednjeg dana boravka. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu. U svim hotelima dodatni-pomoćni kreveti rade se na upit. Skrećemo putnicima pažnju da su pomoćni kreveti manjih dimenzija od standardnih, obično drvene ili metalne kontrukcije ili na razvlačenje i da mogu bitno uticati na komfor u smeštajnoj jedinici. Deca 0-2 god. nemaju svoj krevet, dele sa odraslima. Krevetac za bebe se radi na upit i dodatno se plaća u većini hotela. Molimo putnike da se o cenama i uslovima najma krevetca informišu u agenciji. Svi opisi,
fotografije i podaci o smeštajnim objektima su preuzeti sa zvaničnih internet prezentacija ili dobijeni od lokalnih partnera. Smeštajni objekti zadržavaju pravo da usled objektivnih okolnosti izmene ili ukinu neke od sadržaja/usluga. Kategorizacija smeštajnih objekata odgovara lokalnoj kategorizaciji koju propisuje nadležno Ministarstvo zemlje putovanja.

CENE ZA DECU:

Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja dece koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.

NAPOMENA:

U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA i predstavnika lokalne partnerske agencije prvog dana boravka. Kontakt telefon lokalne partnerske agencije kao i dežurni telefon agencije Vos Travel, naveden je na vaučeru. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.

Mapa